Bygg

Kök & badrum

Vi erbjuder köksrenovering och byggtjänster som passar dina behov. Vi installerar kök från olika leverantörer, anpassar dem efter dina specifika önskemål. Vi samarbetar med auktoriserade leverantörer för badrumsrenovering och utför våra projekt enligt de senaste råden och forskningsresultaten. Vi tar ansvar för allt från planering och förberedande arbete, till installation av el, kakel och VVS.

Tak & fasad

Takreparation och takbyte är vår specialitet. Oavsett om du behöver åtgärda en läcka, uppgradera till en mer energieffektiv takbeläggning eller helt enkelt ge ditt tak ett snyggare utseende – kan vårt team leverera kvalitetsarbete. Vi förstår vikten av att välja rätt material och teknik för att säkerställa att ditt tak står emot alla väder.

Ut- & nybyggnation

Drömmer du om fler rum, en rymligare hall eller varför inte en altan? Våra skickliga hantverkare kan ge ditt hus den önskade förändringen, samtidigt som de tar hänsyn till den stil huset är byggt i. Vi ser till att ditt hus får den uppdatering du önskar med expertis och omsorg.